Murderer!

Com ja vaig anunciar anteriorment, els següents post seran un seguit de petits treballs rescatats  sobretot de l’antic blog. També en penjaré alguns realitzats durant el final de carrera. És cert que no són materials nous ni de gran qualitat, però com ja he dit en altres moments, crec que tenen un cert valor divulgatiu. Tot i haver estat escrits ja fa un cert temps, són dels pocs que encara avui dia els salvaria, sempre amb possibilitat de fer algun retoc.

Concretament, en salvaré un o com a molt dos. El comentari sobre Josep Termes i la seva última obra (Historia del Anarquismo en España), serà el pròxim escrit que pugi. Avui mateix si en dona temps. L’altre és el de “Hacia dónde va el mundo? Paisaje para el siglo XXI”. Aquest potser trigui més en donar-li sortida de nou, doncs m’interessa més que en altres casos, retocar-lo i actualitzar-lo; els temps que corren ho demanen.

Els altres treballs que tinc mig preparats, són un parell de comentaris sobre uns textos força interessants. Només diré que es tracta de reflexions en relació amb els Estats Units d’Amèrica, la seva política, història i societat. La resta, ja s’anirà veient, però puc avançar que seran una sèrie d’escrits a l’estil fascicles sobre la història d’alguns emperadors romans de més renom. La història de Roma és tot un pou per aprendre, espero poder fer-ho fàcil i de qualitat.

Després de tot el parlat fins ara, arribarà el material nou. Allò que exposava en el post de “Mon pays va mal”…

Res més. Avui a gaudir de les bones vibracions amb un tema que va marcar època: Murderer de Buju Banton. Corria l’any 1995, el New Roots començava a prendre consistència.

Portada de l’àlbum “Till Shiloh” de Buju Banton (1995). “Murderer” i “Champion” són les cançons de més èxit.

L’àlbum al que pertany la cançó, “Till shiloh” , és també una peça per a col·leccionistes. Algún dia també parlarem de Reggae, un altre pou per aprendre…

Bless!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s